Home / Eerbeek / Hap & Stap vierdaagse Vérian

Hap & Stap vierdaagse Vérian

EERBEEK – De Hap & Stap Vierdaagse van Vérian vindt in week 24 plaats op basisschool De Triangel in Eerbeek. Leerlingen van groep vijf leren in vier dagen alles over Eten en Bewegen, ofwel Happen en Stappen. Het doel is acht- en negenjarigen spelenderwijs te leren wat wel en niet gezond eten is en hoe je kunt bewegen zonder meteen naar een sportclub te hoeven gaan.
Op de laatste dag barst na de voedingsvoorlichting aan de ouders het feest los. Tijdens het eten, zelf gemaakt door de kinderen, voeren de leerlingen de dans voor hun ouders uit en komen de ouders zelf ook nog in beweging.

www.hapenstapvierdaagse.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.