Home / Doesburg / Unitas draait topfinales

Unitas draait topfinales

DOESBURG – De turnsters van Unitas uit Doesburg hebben de laatste maanden deelgenomen aan diverse finales. De finale van de zevende divisie werd in Zutphen gehouden; daar deden zes turnsters mee die op en top presteerden. Annek Spanjar werd in haar categorie derde en Heidi presteerde zo goed dat zij zich een jaar lang kampioen van Gelderland-Oost mag noemen.
Twee weken later werd er in Arnhem de finale van de vijfde divisie geturnd. Hier kwamen voor unitas drie turnsters uit. In het turngeweld hield Merel Sweers zich knap staande met een achtste plaats. Afgelopen weekend werd de finale van de zesde divisie geturnd, Unitas deed hier met twaalf turnsters mee. Bijna alle turnsters turnden foutloos. Een grote verrassing werd de derde plaats voor Amy Buitenhuis. Aan het eind kregen alle deelnemers een diploma mee naar huis met de behaalde punten erop.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.