Unitas draait topfinales

DOESBURG – De turnsters van Unitas uit Doesburg hebben de laatste maanden deelgenomen aan diverse finales. De finale van de zevende divisie werd in Zutphen gehouden; daar deden zes turnsters mee die op en top presteerden. Annek Spanjar werd in haar categorie derde en Heidi presteerde zo goed dat zij zich een jaar lang kampioen van Gelderland-Oost mag noemen.
Twee weken later werd er in Arnhem de finale van de vijfde divisie geturnd. Hier kwamen voor unitas drie turnsters uit. In het turngeweld hield Merel Sweers zich knap staande met een achtste plaats. Afgelopen weekend werd de finale van de zesde divisie geturnd, Unitas deed hier met twaalf turnsters mee. Bijna alle turnsters turnden foutloos. Een grote verrassing werd de derde plaats voor Amy Buitenhuis. Aan het eind kregen alle deelnemers een diploma mee naar huis met de behaalde punten erop.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.