Home / Dieren / D1 KV Diderna kampioen

D1 KV Diderna kampioen

DIEREN – Wederom is een team van de Dierense Korfbalvereniging KV Diderna / Visser Sloopwerken kampioen geworden in hun klasse. Naast de E1 is het D1 ook gelukt om (gedeeld) kampioen te worden. Lange tijd stond het team op een tweede plaats. De kans was klein dat het team zou winnen in een uitwedstrijd tegen de koploper Atalante in Apeldoorn. Maar KV Diderna won royaal met 9-3 van de Apeldoornse vereniging. Dit betekende een gedeeld kamioenschap voor de Dierense korfballers. De overwinning werd gevierd met iets lekkers te drinken en een taart.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.