RKJK terug van Safari

BRUMMEN – Het R.K.J.K. (Rooms Katholiek Jongeren Kontakt) uit Brummen hield tijdens het pinksterweekend voor de zevenendertigste keer het jongerenkamp in de bossen van Zeddam. Dit jaar gingen er 96 kinderen mee

Na de bekendmaking van de groepen, de inrichting van de tenten en een korte rondleiding door het kamp, werd het al tijd voor het eerste spel. Alle spelletjes stonden dit jaar in het teken van Safari. Terwijl sommige groepen nog druk bezig waren de weg terug naar het kamp te vinden tijdens het eerste spel, waren de eersten al onthaald met warme chocolademelk. De volgende ochtend was het tijd voor het spellencircuit in het kamp, gevolgd door de vossenjacht in de middag. Na het avondeten was het tijd voor de gevreesde spooktocht. Zondag stond in het teken van de lange tocht. Door de spelletjes en het vele vluchten voor de rovers was de keuken halverwege de tocht een ideale manier om even bij te tanken met behulp van een broodje hamburger. Het avondeten was nog niet op of het Fort veroveren, kon beginnen. De maandag was alweer de laatste dag van het kamp. Na het ontbijt volgde er nog een klein spel wat uiteindelijk alles bepalend bleek voor de prijsuitreiking. Nadat de winnaars verblijd waren met een prijsje, brak de tijd weer aan voor de fietsers om richting Brummen te fietsen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.