Home / Bronkhorst / Prokkelen in Brummen

Prokkelen in Brummen

BRUMMEN – Kinderen van de Michaelshoeve, ZMLK-school de Lans en OBS de Krullevaar gaan vrijdag samen prokkelen. Een prokkel is een ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. De kinderen gaan samen naar de boerderij van de familie Schoonman om vlierbloesemsiroop te maken en te helpen in de stallen. De kinderen van de Michaelshoeve en De Lans helpen regelmatig mee op deze boerderij. Voorafgaand aan het prokkelen hebben de kinderen hebben de kinderen al kennis met elkaar gemaakt door elkaar te bezoeken en samen een ochtend les te volgen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.