Kramen te huur voor markt fonds gehandicaptensport

BRUMMEN – Onder de titel Mad 4 Sports is er in het weekend van 25 tot en met 27 juni veel te doen nabij sportpark De Hazenberg in Brummen. Drie dagen worden er activiteiten gehouden met het doel de gehandicapte sporter te steunen. Veel artiesten, orkesten en andere kunstenaars hebben hun medewerking toegezegd en kleuren het affiche.

Er is onder andere een markt op het parkeerterrein voor sportcentrum Hippmann en zwembad Rhienderoord op zaterdag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Hiervoor zijn nog kramen te huur. De prijs bedraagt 35 euro en de opbrengst van de kraam is natuurlijk ook voor het fonds gehandicaptensport.

www.mad4sports.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.