Home / Velp / Feestelijke oplevering De Binnentuin

Feestelijke oplevering De Binnentuin

VELP – De Binnentuin, nieuwe naam voor seniorencomplex Elsweiden in Velp, is woensdag 26 mei officieel opgeleverd. Het complex bestaat uit 86 appartementen en maakt onderdeel uit van de wijkvernieuwing Velp-Zuid. Hieraan nemen de gemeente Rheden, het Wijkplatform Velp-Zuid, Huurdersvereniging Rheden en Vivare deel.

Er waren 200 genodigden aanwezig; zij werden hartelijk ontvangen door het Iesselkoor dat voornamelijk uit wijkbewoners bestaat.
Naast de feestelijke oplevering werd ook de nieuwe naam onthuld door de kinderen van de architect, de heer H. van Ardenne. De naam is bedacht door bewoners van het complex nadat een prijsvraag was uitgeschreven. De prijswinnaars ontvingen een dinercheque en een bos bloemen van Arjen Jongstra, directeur Regio van Vivare.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.