Home / Rheden / Fietsen voor Kenia

Fietsen voor Kenia

RHEDEN / VELP – Veertig fietsers van onderwijsorganisatie Delta, waaronder de Fredericusschool uit Velp en de Mauritiusschool uit Rheden, gaan 19 juni de Alpe d’Huez beklimmen voor het goede doel. Het geld dat ze hiermee ophalen is bedoeld voor de Mwena Primary School in Kenia. Per fietser willen zij 2500 euro aan sponsorgeld meenemen. Onderwijsorganisatie Delta heeft een project in het dorp; het project omhelst herbouw van de school, watervoorziening voor goed drinkwater, medische voorzieningen en kwaliteitsverbetering van het onderwijs. De fietsers hebben nog dringend behoefte aan sponsoring. Een sponsorbijdrage kan overgemaakt worden op rekeningnummer 9643833, ten name van Robert Hilhorstfond, onder vermelding van Fietsen voor Mwena.

www.delta4mwena.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.