Home / Laag-Soeren / Provincie bezuinigt op oplossing verkeersproblemen N786

Provincie bezuinigt op oplossing verkeersproblemen N786

LAAG-SOEREN / LOENEN – Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland bezuinigt een half miljoen euro op onderzoek naar de verkeersproblemen op de N786. De dorpen, met name Loenen en Laag-Soeren, hebben al jaren overlast van (vracht)- verkeer door de bebouwde kom. De gemeenten Apeldoorn, Rheden en Brummen strijden ook al jaren om het probleem op te lossen. De provincie leek mee te werken, maar door de nodige bezuinigingen schrappen zij nu onverwachts een bedrag van 500.000 euro dat bestemd was voor onderzoek naar de problemen langs de N786. Het gemeentebestuur van Apeldoorn is kwaad en verzoekt met klem, in een brief aan de Statenleden, om de financiële middelen voor de N786 beschikbaar te houden.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.