Home / Eerbeek / Leefbaarheidsonderzoek Lombok

Leefbaarheidsonderzoek Lombok

EERBEEK – Dorpsraad Eerbeek – Hall en Stichting Welzijn Brummen laten een leefbaarheidsonderzoek uitvoeren onder inwoners van de wijk Lombok. Bewoners krijgen deze week een vragenlijst in de bus en worden verzocht deze voor 14 juni terug te sturen. De uitkomsten worden vrijdag 25 juni tijdens de wijkdag gepresenteerd. Op basis hiervan kan de Dorpsraad eventueel actie ondernemen richting bewoners, gemeente of andere organisaties, zoals SWB of politie.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.