Start EHBO- Basiscursus in Drempt

DREMPT – In samenwerking met de EHBO vereniging Angerlo en het Rode Kruis afdeling Doesburg e.o. verzorgt EHBO vereniging Drempt een basiscursus EHBO. Bij voldoende aanmelding starten de lessen medio oktober. De cursus wordt op dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur gegeven in het Kerkhuis aan de Burgemeester van Panhuysbrink in Hoog-Keppel. De gehele cursus neemt vier maanden in beslag en bevat het basisdiploma EHBO, verbandleer, reanimatie en AED-training. Het cursusgeld bedraagt 150 euro; diverse zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van het lesgeld.

Hanny van den Toorn
Tel. 0313 – 476433
E-mail. toornjh@hotmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.