Home / Doesburg / Groep 8 De Wetelaar neemt origineel afscheid

Groep 8 De Wetelaar neemt origineel afscheid

DOESBURG – Groep acht van basisschool De Wetelaar in Doesburg neemt over acht weken afscheid van de school. De scholieren vonden het niet gepast om zonder iets leuks te doen, de school te verlaten. Een aantal leerlingen heeft bedacht een origineel afscheidcadeau te geven: een grote Flip schilderen met daarop de namen en het jaartal. Voor het schilderen van de Flip op het plein en de namen hebben de leerlingen begeleiding nodig. Het voorstel is om het schilderen van de Flip samen met een professional te doen.

Een vader van één van de initiatiefnemers kan voor wegenverf zorgen. Het geld voor de verf haalt groep acht zelf bijeen door een kleine braderie te organiseren tijdens de kijkmiddag op dinsdag 15 juni. Die middag is er een kleine rommelmarkt, een verloting, een dansvoorstelling, een stand waar je je nagels kunt laten lakken, schminken, eten en drinken en spons gooien. Dit alles tegen een kleine vergoeding.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.