Home / Dieren / Geslaagd toernooi om Reinbouwcup

Geslaagd toernooi om Reinbouwcup

DIEREN – Maar liefst 67 teams uit heel Gelderland deden de afgelopen weken mee aan het toernooi om de Reinbouwcup. Op de sportvelden van Gazelle Nieuwland in Dieren is gestreden door F-, E- en D-teams. De eerste plaatsen bij de E-tjes gingen naar MvR uit ’s Heerenberg, AZSV E8 uit Aalten, SEH E1 en SEH E3 uit Heerder. De winnaars van de E’s kwamen uit de buurt: EDS D1 uit Ellecom en Gazelle Nieuwland D4 wisten hier de bekers te bemachtigen. ’s Middags won ESA D2 uit Arnhem de eerste prijs onder de D-teams in de hoogste klasse. Eerbeekse Boys behaalde de tweede plaats, VV Beekbergen eindigde als derde. De Veldwijk Fairplay-beker ging naar vv Lunteren. De prijzen zijn persoonlijk uitgereikt door de heer Reinders, directeur van Reinbouw.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.