Sponsordiner voor Dieren op de Michaelshoeve

BRUMMEN – Quota Zutphen e.o. steunt het project Dieren op de Michaelshoeve. Hiervoor is onlangs een sponsordiner gehouden voor bijna honderd gasten. Het diner werd voorbereid door de dames van Quota, samen met de kok van de Michaelshoeve. De Michaelshoeve biedt zorg, begeleiding en behandeling aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, al dan niet gecombineerd met psychiatrische problematiek. Jaren terug maakte een boerderij deel uit van het complex. Met het project Dieren op de Michaelshoeve wordt geprobeerd dit weer terug te brengen. Onder begeleiding van medewerkers kunnen de jongeren op de boerderij ervaring opdoen in het verzorgen van dieren. Ze leren hiermee verantwoordelijkheid en het uitvoeren van een taak. Daarnaast bieden dieren troost en vertrouwen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.