Home / Bronkhorst / Schrijfwedstrijd werkgroep Taalmarkt

Schrijfwedstrijd werkgroep Taalmarkt

BRUMMEN – De Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Gemeente Brummen bestaat in oktober 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert de groep een schrijfwedstrijd voor zowel schrijvers van poëzie als proza. Het thema van de wedstrijd is De Oogst. Gedichten moeten minimaal vijftig woorden omvatten, verhalen maximaal vijfhonderd. Iedere deelnemer mag twee werken inzenden. Jong en oud kan meedoen. Gedichten en verhalen dienen voor 1 september binnen te zijn via taalmarktbrummen@gmail.com, voorzien van naam en adres, telefoonnummer en leeftijd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.