De politici komen op 5 juni naar Apeldoorn

APELDOORN – Zaterdag 5 juni laten alle deelnemende politieke partijen zich zien in het centrum van Apeldoorn. Het Raadhuisplein in hartje binnenstad verandert deze dag in een Politieke Markt in de buitenlucht. De partijen richten verkiezingskraampjes in waar u informatie over partijprogramma’s en kandidaten kunt bekijken of ophalen.

Van de landelijke partijen die op 9 juni meedingen naar een zetel in de Tweede Kamer zijn vertegenwoordigers tussen 10.00 uur en 17.00 uur op de verkiezingsmarkt aanwezig. Zij zijn bereid en beschikbaar om met u in debat en in gesprek te gaan over onze politieke toekomst. Heeft u vragen over programma’s, standpunten of politieke thema’s: U bent van harte uitgenodigd deze zelf aan de orde te stellen. Heeft u uw stemkeuze nog niet bepaald, dan is dit de uitgelezen kans de verschillende partijvisies te vergelijken en uw vragen aan de aanwezige partijen voor te leggen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.