Home / Velp / Velp op stelten

Velp op stelten

VELP – Echt op straat was het niet, maar de straatspeeldag in Velp trok wel veel kinderen die genoten van een heerlijk middagje spelletjes doen. Op het plein bij het Kasteel stond een heel aantal activiteiten opgesteld, variërend van het ouderwetse steltlopen en sjoelen tot de kop van jut en het oude vertrouwde springkussen. Hilarisch was de glazen kooi met daarin vliegende ballen: probeer deze maar eens te vangen. De zenuwenspiraal wekte bij menigeen frustraties op! –

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.