Home / Tonden / Volle tent voor Boh Foi Toch

Volle tent voor Boh Foi Toch

TONDEN – Zondagmiddag was het eerste optreden van Boh Foi Toch op het Oranjefeest. De Achterhoekse band komt al jaren in Tonden tijdens het Oogstfeest. Nu dus een paar maanden eerder maar de stemming was er niet minder om. Het werd wederom een dampend feest.

Hans Keuper en zijn mannen komen graag naar Tonden dat ieder jaar een van hun topoptredens is. De fans van Boh Foi Toch maakte het niets uit. Ook nu was er weer een overvolle tent daar aan de Hoevesteeg. De mannen en vrouwen zongen luidkeels de krakers (Mientje, Vrouw Begeerdink en ut Hundje) mee van de band, maar hun nieuwste hit Geef mie mien bier is an, van de nieuwe CD Gewoon verdan schalde ook luidkeels door de grote tent.
Het was hossen en springen in de tent. De fans gingen zelfs op de banken om uiting te geven aan hun feestvreugde. Het bestuur van de Oranjevereniging Tonden kijkt terug op een geslaagd weekend!
 

Lees ook

Tonden geniet

TONDEN – Met de uitnodiging van het komisch gezelschap Herman in een Bakje Geitenkwark hoopte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.