Home / Rheden / Jongeren opgepakt wegens vernielingen aan auto’s

Jongeren opgepakt wegens vernielingen aan auto’s

RHEDEN – Dankzij getuigen heeft de politie in Rheden dinsdagavond drie jongeren kunnen oppakken, die ervan verdacht worden vernielingen te hebben aangericht aan geparkeerde auto’s op de Broekveldseweg. Eén van hen bekende uiteindelijk de vernielingen te hebben gepleegd.

Getuigen waarschuwden even voor middernacht de politie nadat gezien was dat een groepje jongeren tegen spiegels van geparkeerde auto’s trapten waarbij schade ontstond. Een van hen zette de achtervolging in en wees later aan agenten drie jongens aan die daaraan debet zouden geweest. Het ging om drie jongens in de leeftijd van 17 tot en met 22 jaar uit Arnhem, Huissen en Rheden. De jongste (afkomstig uit Rheden) gaf uiteindelijk toe tegen de spiegels te hebben getrapt. De overige twee kon niets verweten worden. Bij zeker drie auto’s was schade ontstaan. De eigenaars deden aangifte. De aangehouden jongeren zijn intussen weer op vrije voeten.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.