Home / Regio / Kinderjury’s kiezen Coop Oranje Buddies als leukste WK-gadget

Kinderjury’s kiezen Coop Oranje Buddies als leukste WK-gadget

REGIO – De Oranje Buddies van Coop Supermarkten zijn de leukste oranje-gadgets voor het WK 2010. Tenminste, als kinderen het voor het zeggen hebben. De kinderjury’s van zowel Vara Kassa als Editie.NL vonden de brutale figuurtjes van de supermarktketen de leukste WK-speeltjes. Het grappige uiterlijk in combinatie met de WK-yell als je in de Buddie knijpt, geeft voor kinderen de doorslag. Inmiddels vlogen er al een half miljoen Buddies over de toonbank. Coop-winkels zijn er in ondermeer Dieren, Doesburg, Rheden en Velp.

Zowel Editie.NL als Vara Kassa legden de WK-speeltjes die bedrijven nu massaal uitdelen in aanloop naar het WK voor aan een kinderjury. De jongste oranjefans zijn vaak de drijvende kracht achter verzamelhypes. De kinderjury’s beoordeelden onder meer de gadgets van 14 supermarkten.
Opmerkelijk in het onderzoek van IPK Kidwise in opdracht van Vara Kassa, is dat jongens en meisjes een duidelijk andere voorkeur hebben. Waar meisjes speeltjes juist ‘schattig en snoezig’ noemen, bestempelen jongens deze vaak als ‘te kinderachtig’. Beide jury’s, de jongens en de meiden, waren het wel eens over de gouden combinatie: de Oranje Buddies van Coop Supermarkten.

In totaal heeft Coop 16 verschillende Oranje Buddies. Bij aankoop van één van de speciale actieproducten krijg je een Buddie kado. Dus voordat je ‘t weet, is de verzameling compleet! In totaal geeft Coop Supermarkten aan alle sparende klanten en voetbalfans ruim 2,5 miljoen Oranje Buddies weg.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.