Home / Eerbeek / Grote belangstelling voor chipkaart

Grote belangstelling voor chipkaart

EERBEEK – Stichting Welzijn Brummen, de Samenwerkende Ouderenbonden Gemeente Brummen en Veolia Transport hebben er vrijdag voor gezorgd dat inwoners van de gemeente Brummen voortaan vol vertrouwen deel kunnen nemen aan het openbaar vervoer.
In de media is al veel aandacht besteed aan de invoering van de OV-Chipkaart. Deze informatie riep bij veel mensen ook vragen op: wordt het reizen met het openbaar vervoer duurder? Waar en hoe moet je de OV-chipkaart opladen? Wat gebeurt er met mijn geld als ik vergeet uit te checken? Hoe weet ik of ik voldoende saldo heb?
Dit waren allemaal vragen waar de heer Bos van Veolia antwoord op kon geven tijdens de voorlichtingsbijeenkomst bij het Tjark Riks Centrum te Eerbeek.
Deze bijeenkomst bestond uit een theoriegedeelte waar diverse voorlichtingfilms werden getoond welke werden toegelicht door beide heren. Daarnaast was er een praktijkgedeelte waarbij de bezoekers in een bus konden oefenen met het in- en uitchecken met de OV-Chipkaart.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.