Home / Bronkhorst / Jonge kampioenen

Jonge kampioenen

BRUMMEN – Het E4-team van Sportclub Brummen is kampioen geworden. De laatste wedstrijd werd een waar kampioensduel tegen medekandidaat Harfsen E1. De winst ging met 1-3 naar Harfsen, maar dat was voor Sportclub Brummen genoeg om toch bovenaan te eindigen in het klassement. Op de foto posteren trots: leider Erwin, Hidde, Jordi, Niels, Floris, Bart, Britt en leider Arian op de achterste rij en voor: leider Jerry, Kulian, Valentijn, Dio en leider Martin.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.