Home / Bronkhorst / Buikschuiver!

Buikschuiver!

BRUMMEN – Op het grasveld aan de Troelstralaan in Brummen was het woensdagmiddag goed toeven voor zowel ouders als kinderen. SWB heeft ook dit jaar weer de organisatie van Straatspeeldag op zich genomen en regelde een aantal opblaasbare attracties. Vooral de buikschuifbaan met zeepsop viel zeer in de smaak, maar de jongens en meisjes genoten net zo had van de stormbaan, doelschieten en megasjoelbaan. De ouders hadden het ondertussen minstens zo naar hun zin. Lekker zittend in het gras, met wat te drinken erbij een beetje bijkletsen met de buren of spelen met de kinderen. Er zijn vervelender dingen om te doen op een zonnige woensdagmiddag.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.