Home / Rozendaal / Expositieweekenden van Ellen Geerts

Expositieweekenden van Ellen Geerts

ROZENDAAL – Ellen Geerst exposeert in de weekenden van 5 en 6 en van 12 en 13, beide van 13.00 tot 17.00 uur, haar werken bij kamer op Rozendaal. Op afspraak langskomen kan ook. Geerst schildert graag in haar geliefde gebied Toscane in Italië, al jaren vertoeft ze daar een aantal keren per jaar om te schetsen en te schilderen. Geerts is zaterdag 5 juni zelf ook aanwezig. Deze dag is er ook een Wijncafé Proeverij voor iedereen die het leuk vindt om te ontmoeten, neem een flesje prosecco mee, om zomerse fruitige cocktails te mixen als een Bellini, Hugo’s, Rossini en andere. Kamer op Rozendaal zorgt voor de ingrediënten en serveert daarbij Italiaanse hapjes bij. 
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.