Home / Rheden / Targets rockt zich naar zege

Targets rockt zich naar zege

RHEDEN – Zaterdagavond werd de finale gehouden van Rheje Rockt in The Spot, een van de regionale poptempels waar aankomend poptalent zich met elkaar kon meten. Vier voorrondes van de afgelopen maanden hadden evenzovele kandidaten voor de eindstrijd opgeleverd, maar een act (The Red Hill Town uit Nijmegen) moest afzeggen wegens ziekte van een bandlid. The Spot was lekker druk bezocht, ook door dertigplussers, en de aanwezigen genoten duidelijk van het rock-geweld door BB Gilmore (foto) uit Ulft, Visual Blind uit Zutphen en Targets uitAlkmaar. Een anonieme vakjury koos Targets uiteindelijk uit als winnaar. Deze formatie gaat door naar het grote popspektakel De Gesel van Gelderland, waar ook de winnaars uit twaalf andere Gelderse rockcompetities voor uitgenodigd worden. De Gesel van Gelderland wordt in het najaar gehouden – foto Marc Pluim

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.