Maand van het spannende boek

REGIO – Bibliotheek Veluwezoom staat deze maand in het teken van de misdaadliteratuur in verband met de maand van het spannende boek. In alle vestigingen zijn spannende tassen te leen. De tas met daarin een selectie uit het grote assortiment thrillers, detectives, dvd’s, luisterboeken en een kleine attentie staat klaar. De tassen dient men wel even bij de informatiebalie uit laten lenen door een bibliotheekmedewerker.
Bezoekers kunne meedoen aan de spannende puzzel in de bibliotheek en daarmee 25 euro aan boekenbonnen winnen. De puzzel is in een spannende tas te vinden of te downloaden op www.bibliotheekveluwezoom.nl. Elke week wordt men op de website een beetje verder geholpen en worden er zeven boeken op de website verstopt met de juiste titels.
Daarnaast kan men met de NS een hele dag treinen in de eerste klasse voor 25 euro. Bezoekers van de bibliotheek krijgen een boekenlegger met een bestelcode. Met deze code is een dagkaart te bestellen. Ook is er dit jaar weer een NS Thriller Wissel; ga naar Centraal Station Den Haag en wissel eigen oude thrillers om voor een nieuwe. Er staan 3000 boeken klaar om geruild te worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.