Home / Loenen / Nieuwe expositie bij Galerie Beeldentuin ’t Arthuus

Nieuwe expositie bij Galerie Beeldentuin ’t Arthuus

LOENEN – Van 4 juni tot en met 25 juli laten meerdere toonaangevende kunstenaars een collectie van hun werk zien bij Galerie Beeldentuin ’t Arthuus in Loenen. Kitty Meijering heeft een nieuwe serie schilderijen van dansers vol beweging en emotie. Alda Poulussen heeft in haar bronzen een voorkeur voor dikke dames die duidelijk geen moeite hebben om hun omvang onbekommerd te etaleren. Lyda Dirkse haalt haar inspiratie uit oude Afrikaanse culturen en vertaalt dit in keramiek. Mieke Diekmann schildert en maakt bronzen beelden. In een warm kleurgebruik laat zij een nieuwe serie schilderijen zien die bijna abstract lijken, maar vaak toch een herkenning geven.

www.arthuus.nl
Tel. 055-5050623 of 06-51447588
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.