Home / Doesburg / Kampioenen bij TVD

Kampioenen bij TVD

DOESBURG – De dames van TVD Doesburg zijn kampioen geworden in de tweede klasse. Trudie Gossen, Marianne Kolzer, Marion Rhemrev, Tineke Scholten en Tineke Strabbing zijn na hun laatste overwinning in Wolfheeze door de tegenstander gefeliciteerd met een roos en een glaasje champagne. De dames hebben de competitie zelf afgesloten met een etentje. Ook het eerste Gemengde Team werd zaterdagmiddag kampioen in de eerste klasse. Eugenie Meijer, Anneke Slotboom, Bouke Boersma en Jeroen Naterop zijn door het bestuur in de bloemetjes gezet.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.