Home / Doesburg / Jeugdwaterpolokamp DWV bruist

Jeugdwaterpolokamp DWV bruist

DOESBURG- DWV hield afgelopen weekeind weer het jaarlijkse jeugdwaterpolokamp bij Zwembad Den helder in Doesburg. Zaterdag was er eerste een mini waterpolotoernooi met ploegen uit Zutphen, Twello en Doesburg. De frieten van de Aviko en de cafetaria Reinders gingen er daarna als koek in.

Op het terrein van zwembad Den Helder was er verder een poffertjeskraam van de familie Nooy en het springkussen van Alfun.
Na de zeskamp begon het zachtjes te regenen en toen het hemelwater met bakken uit de lucht kwam, lagen de kinderen op één oor. De zondag begon met een vroeg ontbijt en daarna sprongen ook de ouders in het bad. Zij speelden een partijtje waterpolo met hun kinderen en het was een bruisend spektakel.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.