Home / Doesburg / Gezellige boel bij de Rivalen

Gezellige boel bij de Rivalen

DOESBURG – Zoals u vorige week al heeft kunnen lezen, bestaat de Doesburgse korfbalvereniging de Rivalen 50 jaar. Afgelopen weekend werd er dan ook feest gevierd.

Eerst zaterdagavond een gezellig feest in het mooie clubgebouw en een officiële receptie. De leden en genodigden genoten van een drankje en de muziek van DJ Henry. Zondag was het familiedag en kon er heerlijk worden gekorfbald en wat is leuker dan familie tegen familie. Er werd fanatiek maar fair gespeeld. Af en toe moest het wel onderbroken worden voor een kleine hoosbui, maar die trokken gelukkig snel weer weg. Voor de kinderen stond er een stormbaan en de kinderen maakten hier dan ook graag gebruik van. Voor de wat ouderen die niet meer wilden korfballen was er de jeu de boules baan en ook deze werden allemaal gebruikt en ook hier ging het er fanatiek maar wel op een leuke manier aan toe – foto Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.