Home / Rheden / Tafeltennissuccessen

Tafeltennissuccessen

RHEDEN – Het vierde seniorenteam van TTV Slagvaardig promoveert naar de vierde klasse. Frans van Londen, Ben te Boekhorst, Grank Schutte en Hans Willemsen speelden enkele jaren in de vijfde klasse, maar de heren zijn nu kampioen en promoveren. Ook de afvaardiging die in Spanje speelde, boekte succes. Roel van de Steeg en Wil te Bras vormden samen een team. Zij eindigden op een tweede plaats achter Disnirats. Dat was meer dan het duo verwachtte van dit internationale toernooi in Lloret de Mar. Roel van de Steeg deed het ook individueel heel goed, maar moest de winst in de halve finale aan een Belg laten.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.