Start inschrijvingen Rhevak 2010

RHEDEN – De voorbereidingen voor Rhevak 2010 in Rheden zijn in volle gang. Dit jaar is het thema Monsters & Co. Om teleurstelling te voorkomen, wordt gewerkt met voorinschrijving. Kinderen kunnen alleen meedoen als zij zich vooraf hebben ingeschreven. Kinderen kunnen zich inschrijven als zij in het schooljaar 2009-2010 in één van de groepen twee tot en met acht hebben gezeten, zes jaar of ouder zijn en uit Rheden, De Steeg of Ellecom komen. Wees er snel bij; er kunnen 300 kinderen meedoen en er zijn al 200 inschrijvingen. Rhevak is van 23 tot en met 27 augustus op het terrein van Rhevak aan de kanovijver, dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur.

www.rhevak.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.