Home / Loenen / Schilderijen en brons voor kunstliefhebbers

Schilderijen en brons voor kunstliefhebbers

LOENEN – Bij Galerie ’t Arthuus in Loenen exposeren van 4 juni tot en met 25 juli weer toonaangevende kunstenaars met een collectie uit hun werk. Kitty Meijering met schilderijen met het thema Dans en Ballet, Alda Poulussen met brons, Lyda Dirkse met keramiek en Mieke Diekman met schilderijen en brons. In de beeldentuin is werk te zien van Jean Groenendijk, Lyda Dirkse, Engelien Dam, Tineke Hoogendam, Rijkel Dijkstra, Tina Lintvelt, Marian Spekreijse en Johan de Vries. De galerie is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

E-mail. info@arthuus.nl
Tel. 055 – 5050623 of 06 – 51447588
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.