Home / Klarenbeek / Beach-volley Klarenbeek

Beach-volley Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zaterdag 3 juli houdt de CV de Neutenkrakers weer het beach volleybal toernooi bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Hiervoor kan men zich weer opgeven met een team van minimaal 4 personen. De minimale leeftijd is 16 jaar en de teams mogen bestaan uit zowel dames en/of heren. In volle zomerse sferen is het geheel op het parkeerterrein bij de Nieuwe Zweep aangekleed tot een strand met diverse terrassen en muziek. Er is dus volop gezelligheid. De start is om 16.00. Opgave kan via de site www.cvdeneutenkrakers.nl of telefonisch opgeven via telefoonnummer 055-3011256.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.