Stand Alone in De Kapel

ELLECOM – De Alliantie presenteert op 5, 6, 12 en 13 juni een nieuwe aflevering van de jaarlijkse groepsexpositie van de Rhedense professionele beeldend kunstenaars. Voor de derde keer verzamelen Rhedense kunstenaars zich in de kapel in Ellecom voor hun gezamenlijke presentatie, elk in hun eigen verkoop-, werk- en expositieruimte. Stand alone: een heldere inkijk in de Rhedense State of Art.
Op 5 juni treedt bluesman Jan Prins op, 6 juni presenteert Ans Kok een proeve van haar viltkunst en staat een optreden van Captain Jetlag and the Cityhoppers op het programma. 13 juni musiceren The Jazzkids en verzorgd Ruud Bruinen een lezing. De expositie is tijdens de twee weekends dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Zutphensestraatweg 1
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.