Home / Eerbeek / Succes voor Eerbeekse tennisjeugd

Succes voor Eerbeekse tennisjeugd

EERBEEK – Maar liefst elf jeugdteams van Tennisclub Eerbeek hebben de afgelopen twee maanden meegedaan aan de tennis zomercompetitie. Er werd fanatiek, maar zeer sportief gestreden tijdens de wedstrijden die zowel uit als thuis gespeeld werden. Het Mix Team tot en met twaalf jaar, bestaande uit Charlotte, Claire, Ron en Christian heeft goed gepresteerd; zij zijn kampioen geworden. Alle zes de wedstrijddagen hebben zij ruimschoots gewonnen en gaan nu verder met de voorrondes voor de Gelderse kampioenschappen. De eerstvolgende voorronde is op woensdag 9 juni.

www.tceerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.