Home / Drempt / Vijfde van HC’03 kampioen

Vijfde van HC’03 kampioen

DREMPT – Het vijfde elftal van voetbalvereniging HC’03 heeft, onder leiding van ‘grote leider’ Epko Schierboom, het kampioenschap binnengesleept. De laatste wedstrijd werd met 4-0 gewonnen van Brummen 8. De spelers van de tegenpartij vormden na afloop zelfs heel sportief een erehaag voor de nieuwe kampioenen. Voorzitter Jeroen Huis in ’t Veld sprak het team na afloop trots toe. De mannen kregen van hem bloemen, een kampioensschaal en een drankje. Freek Peul, die na zeventien competities de korte broek voorgoed aan de wilgen hangt, werd door zijn team op de schouders genomen.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.