Home / Doesburg / De Wetelaar speelt buiten

De Wetelaar speelt buiten

DOESBURG – Openbare daltonbassischool de Wetelaar in Doesburg gaat op woensdag 2 juni meedoen aan de nationale staatspeeldag. Op deze dag doen de leerlingen allerlei sporten en spellen zoals hockey, breakdance en waveboarden. De dag is in nauwe samenwerking met de Gelderse Sportfederatie georganiseerd en wordt afgesloten door straattheater groep “schaterlach”.

De wetelaar is als daltonschool erg blij met dit initiatief omdat bij het spelen en sporten kinderen bij uitstek leren samen te werken; één van de basiskenmerken van het daltononderwijs. De leerlingen zullen met alle leeftijden door elkaar heen ingedeeld worden in groepen. Hierdoor wordt samenwerking, maar ook verantwoordelijkheid, gestimuleerd. De straatspeeldag wordt afgesloten met een broodje gezond en fruit.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.