Home / Doesburg / Badmintonkampioenen

Badmintonkampioenen

DOESBURG – Het eerste voorjaarscompetitieteam van Badmintonvereniging Doesburg is kampioensgeworden in de vierde klasse van district oost. De laatste wedstrijd tegen Steenderen moest worden gewonnen om alvast zeker te zijn van de eerste plaats. Het team van Didam maakte ook nog een kans en moet nog één wedstrijd spelen. Door de winst Doesburg op Steenderen kan Didam de Doesburgers niet meer voorbij en is het kampioenschap een feit.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.