Alles over Rhedense Fiets4daagse staat op nieuwe site

DIEREN – De compleet vernieuwde website van de Rhedense Fiets4daagse werd maandag actief. JDI internet professionals uit Dieren heeft er voor gezorgd dat belangstellenden alle benodigde informatie en weetjes over de Fiets4daagse zeer toegankelijk op het web kunnen vinden.

JDI is een van de nieuwe sponsoren van de Rhedense Fiets4daagse. De organisatie is dan ook erg blij dat JDI zich de laatste maanden zo heeft ingespannen om de website gebruiksvriendelijk in te richten. Ap Lammers, voorzitter van de Rhedense Fiets4daagse: “Het doet goed dat zoveel sponsoren uit Dieren en omstreken zich willen verbinden aan onze Fiets4daagse. Zonder hen lukt het niet om er ieder jaar een fantastisch evenement van te maken.” Ben Baris van Barisoft automatisering en opleidingen uit Dieren heeft de jaren er voor de website gehost. “Ik vertrouw erop dat de goede samenwerking die we met Barisoft hebben ervaren net zo prettig verloopt bij JDI”, stelt Lammers.

De Rhedense Fiets4daagse wordt dit jaar verreden van 17 tot en met 20 augustus. De routes zijn klaar en worden nog voor alle zekerheid nagereden. De organisatie is verheugd als cadeautje aan de deelnemers een bezoekje aan het Nederlands Openluchtmuseum aan te kunnen bieden. Deze fantastische stempelpost zit in de derde fietsdag, donderdag 19 augustus. Lammers: “We vieren dit jaar onze vijftiende editie. Dit feestje willen samen met zoveel mogelijk fietsers uit het gehele land vieren. Dat het Openluchtmuseum haar park voor onze fietsers gratis openstelt is fantastisch.” Als extra’s zal er veel muziek in de Rhedense Fiets4daagse zitten. Op vele stempelposten wordt het dit jaar extra knus, daar zal de muziek zeker voor gaan zorgen.

www.fiets4daagserheden.nl

foto:
Ap Lammers, Monique Versteegh, Maud van Braam en Anneke Rijneveld nemens namens het bestuur van de Rhedense Fiets4daagse de nieuwe website in gebruik. Jarno Eggink van JDI heeft zojuist de nieuwe website aan hen gepresenteerd – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.