Home / De Steeg / CDA bezoekt Rhedense knelpunten

CDA bezoekt Rhedense knelpunten

DE STEEG – Het CDA afdeling Rheden Rozendaal gaat zaterdag 5 juni een aantal locaties bezoeken waar knelpunten vragen om een spoedige oplossing zoals bijvoorbeeld de verkeerssituatie in Dieren. Ook bezoekt een delegatie het dorpsbelang in Rheden om een rondje Groenestraat te maken en hoopt daar een overzicht te krijgen van de problematiek die daar speelt. In Ellecom staat een gesprek met de dorpsvereniging op het programma. Jan Jacob Van Dijk is hier ook bij aanwezig als kamerlid. Ook gaan ze naar Theothorne in Dieren om daar in gesprek te gaan met burgers over hun ideeën met betrekking tot politiek. Tot slot brengt het CDA een bezoek aan Velp over de ontsluiting van industrieterrein de Beemd.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.