Home / Angerlo / Vriendschapstoernooi Angerlo Vooruit

Vriendschapstoernooi Angerlo Vooruit

Angerlo Vooruit hield zaterdag, in samenwerking met het comité Stedenband Pruszcz, een voetbaltoernooi waaraan onder andere drie Poolse teams en een team uit Noordwolde (Friesland) meededen. Het was ideaal voetbalweer met een mooi zonnetje. De teams waren te gast in de gemeente Zevenaar op uitnodiging van het comité Stedenband Pruszcz. Star Pruszcz was er met een jeugdteam en een seniorenteam en Promorzanin Serock met één seniorenteam. Het niveau van de Poolse teams was hoog. Pruszcz 1 werd winnaar van het toernooi, gevolgd door Promorzanin Serock. Angerlo A1 werd zeer verdienstelijk derde.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.