Brand in Angerlo

ANGERLO – Zondagmorgen rond kwart over tien werd brandweer Doesburg opgeroepen voor een binnenbrand op de Ganzepoelweg in Angerlo. Ter plaatse bleek het te gaan om de oude fabriek die daar leeg staat. Net als al eerder, is er brand gesticht in een oude schoorsteen. Vlak bij het brandje stond een grote kuil met water en daarom kon de brandweer het brandje ouderwets met een paar emmertjes water blussen. Brandweer Doesburg rukt ook uit voor branden en calamiteiten in Angerlo, omdat zij sneller ter plaatse kunnen zijn dan vanuit de kazerne in Giesbeek, waar Angerlo geografisch gezien onder valt.
Het werd toch een druk weekend voor de brandweermensen, want zaterdag rukten ze nog uit voor een bermbrandje in Hoog-Keppel en zondagmiddag weer voor een automatisch alarm dat gelukkig een loos-alarm bleek te zijn – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.