Rheden terug in Hoofdklasse

RHEDEN – Met een 2-1 overwinning op de Bataven is VV Rheden gepromoveerd naar de Hoofdklasse van de KNVB. Met honderden supporters uit Rheden in rood-wit uitgedost, is VV Rheden weer na twee jaar terug in de Hoofdklasse. De wedstrijd werd zondagmiddag gespeeld op neutraal terrein, in Doorneburg. De zege was een bijzonder slot van een seizoen dat zeer slecht begon voor Rheden, maar dus via de nacompetitie een schitterend resultaat oplevert.
Met een groot feest in de kantine aan de IJsselsingel en een rondgang door het dorp, hebben velen de rood-witte bloemen buiten gezet. Er was een bierdouche voor trainer Ron Olyslager en wethouder Ronald Haverkamp was snel van zijn door de gemeente Rheden aangeboden fles champagne af, die daarna van mond naar mond ging.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.