Home / Oeken / Man aangehouden voor overval

Man aangehouden voor overval

OEKEN – De politie heeft zondagmiddag 30 mei een 45-jarige man uit de gemeente Rheden aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een woning aan de Buurtweg in Oeken, eerder op de dag.

Zondagochtend om 04.30 uur werd een 63-jarige man in zijn woning aan de Buurtweg in Oeken overvallen. Naar aanleiding van deze overval heeft de politie een SMS-Alert verzonden, waarin ontvangers van deze SMS-Alert werd verzocht hun tips met betrekking tot deze zaak door te geven aan de politie. Hierop werd alert gereageerd door een persoon die de man in Voorstonden (gemeente Brummen) op een camping had gezien.
Naar aanleiding van deze tip kon zondagmiddag de 45-jarige man worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.