GSV’38 promoveert spectaculair

GIESBEEK – De hoofdmacht GSV’38 uit Giesbeek is op spectaculaire wijze naar de 4e klasse gepromoveerd. In een alles beslissende wedstrijd tegen opponent AD69 uit Aalten moest GSV’38 winnen om aanspraak op promotie te maken. Enkele minuten voor tijd scoorde GSV’38 en leek het te promoveren, maar in blessuretijd kwam Aalten langszij. Niet veel later was het toch weer GSV’38 die de 2-1 scoorde. Er volgde nog vele hectische minuten voor het doel van GSV, want de scheids trok maar liefst 12 minuten blessuretijd bij!
Na het laatste fluitsignaal ontplofte Giesbeek van blijdschap, want de promotie was binnen. In dolle vreugde volgde er een traditionele rondrit door het dorp aan de IJssel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.