Home / Bronkhorst / Teams van acht gezocht voor Nacht van Brummen

Teams van acht gezocht voor Nacht van Brummen

BRUMMEN – Teams kunnen zich nog aanmelden voor de sportieve Nacht van Brummen, die gehouden wordt op zaterdagavond 26 juni. Groepen van acht personen kunnen meedoen aan deze revival van deze legendarische activiteit, een onderdeel van Mad4Sports.

De Nacht van Brummen krijgt weliswaar veel belangstelling, het aantal aanmeldingen blijft nog wat achter. Daarom doet de organisatie nog een oproep aan groepen van acht personen (en een coach) om zich in te schrijven om mee te doen. Dit was voorheen vijftien mensen. Ook zijn de tijden wat aangepast, de sportieve strijd vindt nu plaats tussen 19.00 en 02.00 uur. En er staat heel wat moois op het programma: van een watersurvival tot rolstoelbasketbal, van een roeiwedstrijd op een groot scherm tot een opblaasbare stormbaan. Ook denksport staat gepland.

Het doel van de Nacht van Brummen is niet alleen het hebben van een leuke nacht, maar ook een manier om geld bijeen te krijgen voor het goede doel. Teams gaan vooraf op pad om sponoren te werven die hun nachtelijke inzet willen omzetten in financiële middelen. De opbrengst is bestemd voor het fonds gehandicaptensport.

www.mad4sports.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.