Home / Dieren / Rebelle ontvangt 50 ballen van Veldman Sport

Rebelle ontvangt 50 ballen van Veldman Sport

DIEREN – De Dierense volleybalvereniging Auto van Oort Rebelle verwelkomt een nieuwe sponsor: Veldman Sport uit Velp. Door de samenwerking is de volleybalvereniging verzekerd van kwalitatief zeer goede spullen zoals shirts, trainingspakken en schoenen. Rebelle ontvangt daarnaast de komende vijf jaar jaarlijks tien ballen van Veldman Sport. Op de foto krijgt Albert Boonen, PR-man van Auto van Oort Rebelle, de eerste van de 50 ballen van Bert Jan Kelder. Door de samenwerking hebben de leden van de volleybalvereniging nog een voordeel; ze kunnen beachvolleybal shirts laten maken met hun naam erop voor een aantrekkelijke prijs.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.