Home / Oosterhuizen / Concert Amfitheater

Concert Amfitheater

OOSTERHUIZEN – Het seniorenorkest De Vriendenkring uit Klarenbeek verzorgt op woensdag 2 juni een middagconcert in het Amfitheater aan het Oude Veen in Oosterhuizen. Het orkest brengt een luchtig zomerprogramma met voor elk wat wils. Pittige marsen ontbreken ook niet. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis. Bij slecht weer wordt het concert gehouden in het Dorpshuis van Oosterhuizen.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.