Home / Oeken / Oeken C1 Kampioen

Oeken C1 Kampioen

OEKEN – Oeken C1 speelde 17 mei de laatste competitiewedstrijd in Laren tegen de nummer twee van de competitie Witkampers C1. Na een spannende wedstrijd, waarin bleek dat de tegenstander ook een kwalitatief goed elftal heeft, wist Oeken toch met 2-1 te winnen. Door deze overwinning is Oeken C1 met achttien overwinningen en twee gelijke spelen ongeslagen kampioen geworden en daar zijn ze daar in Oeken erg trots op.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.